Personligt


Jeg blev født i 1974 i et kristent fundamentalistisk parallelsamfund. Midt i åndelig tvivl, blandet med angst og sorg over ikke at kunne deltage i den "verdslige" verden, har jeg også altid fundet lys og glæde. Mine forældre var en stor del af det religiøse samfund, og det blev jeg dermed også. Samtidig var de meget kreative med et stort drive til at give deres børn sjove oplevelser. Vi sejlede, rejste, lavede kunstprojekter, skrev tekster og diskuterede litteratur hen over middagsbordet. 


Som 22-årig giftede jeg mig med en "rettroende" og kærlig mand, men efter 10 års ægteskab vidste jeg, at jeg ville visne indeni, hvis jeg blev i den verden. Som 30-årig blev jeg mor, og der blev det helt tydeligt, at jeg aldrig ville kunne byde et barn at vokse op i fundamentalismens hårde jerngreb. Jeg var 32 år, da jeg sammen med min 2-årige søn forlod mit ægteskab, organisationen og mit liv, sådan som jeg kendte det. På det tidspunkt var min far død, og min mor forlod både troen og organisationen kort tid efter.


Jeg har altid været clairvoyant. Ikke fordi jeg gerne ville være det - det var bare sådan det var. På grund af troen forbandt jeg, som barn og ung, den evne med dæmonisme. Den kobling gjorde, at jeg levede med stor skyld og angst. Da jeg forlod den religiøse organisation, var jeg hos forskellige terapeuter og psykologer, som alle kunne noget, men ikke helt det, jeg havde brug for. Alligevel havde jeg hele vejen igennem en urokkelig tro på, at jeg ville få det godt. Jeg så det for mig, og jeg mærkede, hvordan det føltes at leve i lys. Jeg brugte mine evner til at finde vejen - og styrken til at gå den. Der har altid boet en vilje af stål i mig, og en urokkelig tro på, at jeg ville få det godt. Sådan rigtig godt. At mine traumer en dag ville forsvinde, og forvandle sig til erfaringer som jeg kunne bygge et lykkeligt og frugtbart liv på - og sådan er det også gået. 


Jeg brugte min krop til at mærke flow kontra stagnation, og kropsbevidsthed blev vejen til at helbrede mit nervesystem. Processen har taget tid, og tiden har krævet nænsomhed, styrke og disciplin, men erfaringerne er blevet fundamentet til et liv fyldt med kærlighed, harmoni og dybe indsigter. Når jeg giver terapi, bruger jeg mine clairvoyante evner - ikke til at se ind i fremtiden - men til at se energifelter.


Hvis du gerne vil vide mere, så glæd dig til at læse bogen Det tredje lag. I skrivende stund er den under redigering. Jeg glæder mig til at dele det endelige produkt, når det er klart.

Karriere


Jeg har en professionsbachelor som lærer, jeg er certificeret psykoterapeut og jeg har en akademiuddannelse i coaching og konflikthåndtering. Jeg har arbejdet både i skoleverden, 

detail- og reklamebranchen - holdt foredrag, blogget og undervist i mange år. Den røde tråd i mit arbejdsliv har altid været at hjælpe mennesker med at lære, at trives, at hele, at forstå og at flytte sig. Kort sagt, at blive den bedst mulige udgave af dem selv.

Hvis du gerne vil se et mere fyldestgørende CV så tjek min LinkedIN