Her er hvad mine klienter siger:

“Allerede efter første session med Rebekka, oplevede jeg at jeg rykkede. Som terapeut skaber hun et rum, hvor jeg trygt kan læne mig ind i mine gamle traumer og arbejde igennem dem. Rebekka er empatisk og virkelig dygtig til at justere undervejs. Jeg oplever at komme igennem afgrænsede områder i hver session. På den måde kommer jeg langsomt, men sikkert, igennem de forskellige stadier/ traumer. 

Jeg går altid hjem med mere, end jeg kom efter. Når Rebekka og jeg arbejder, kommer vi i dybden. Jeg føler mig set, hørt og forstået - både af Rebekka og af mig selv. L.O.V.E. heling rykker!”


 - Pernille, 47

“Jeg elsker bare mig selv lidt mere hver gang jeg har været der. Jeg tror det er derfor jeg tør se på mig selv mere som jeg egentlig er, og så kan jeg bedre finde ud af at lytte til mig selv.”


 - Helle, 60

"Rebekka arbejder med det hele menneske, fra inderst til yderst og omvendt. Hun finder roden til den udfordring, man kommer med på den mest fine, rolige, trygge og omsorgsfulde måde. Jeg oplever, at Rebekka arbejder både meget bevidst med det hun kan, men også intuitivt. I min personlige proces, har Rebekka hjulpet mig med at finde ind til kernen af mine udfordringer med stress og mild angst, og derigennem har jeg fundet værktøjer til at hjælpe mig selv, "når det hele ramler" - hvilket nu sker sjældnere og sjældnere."


 - Katrine, 40

“Jeg har i mit forløb hos Rebekka, oplevet en øjeblikkelig forandring i krop og sjæl. Hun er meget nærværende og spot on på samme tid, og jeg følte mig i de bedste hænder, fra det øjeblik jeg trådte ind. Rebekka kan noget med mennesker, noget helt magisk vil jeg sige. Jeg kan derfor varmt anbefale et forløb hos hende, som helt sikkert vil give dig en større og dybere forståelse af dig selv og den måde du oplever verden omkring dig på.”


- Simone, 47

"Da jeg begyndte et forløb hos Rebekka, havde jeg levet i et psykisk voldeligt forhold i mange år. Jeg havde svært ved at åbne op og have tillid - både til mig selv og en partner, og havde brug for den mest nænsomme guide til at hjælpe mig med at trodse min angst, så jeg kunne kigge på det der var sket uden at jeg følte, at jeg retraumatiserer mig selv.

I Rebekka oplevede jeg et menneske jeg følte jeg kunne stole på, og føle mig tryg ved, hvilket for mig var uvurderligt. Langsomt slap min angst, og jeg kunne begynde at være nærværende og mig selv i et nyt forhold.

Derfor får hun de varmeste anbefalinger herfra!"


- Thomas, 48 

“Rebekka havde en meget stor indføling med, hvad jeg havde brug for. På den måde blev det ikke for meget og ikke for lidt, men nærmest enkelt og præcist. Gennem behandling med både samtale og aktivering af kroppen fik jeg noget samling på mig selv, så jeg kunne arbejde videre med det, som rørte sig i mig.”


 - Julie, 25