Terapi


Alle mennesker består af både krop, sind, tanker, ånd og energi. Derfor giver det mest mening at arbejde med det hele menneske. Her kan du læse lidt om min tilgang og min værktøjskasse som terapeut og coach.

L.O.V.E - hvad er det?


L - Love resources


O - Owning yourself


V - Vital body knowledge


E - Energy mastering

L: Vi har alle forskellige kærlighedsressourcer. Til os selv, til vores familie, til den romantisk kærlighed og til omverden. Vi kigger både på de ressourcer du allerede kender, men også på dem der ligger som uspirede frø og endnu ikke er foldet ud. Vores kærlighedsressourcer hænger selvfølgelig både sammen med vores fortid og vores nutid, derfor er det vigtigt at være bevidste om, hvornår vi lukker ned for os selv, og hvornår vi tør åbne hjertet og leve tillidsfuldt.


O: Det at eje sig selv helt og fuldt er noget af det sværeste i hele verden. At stå ved både det smukke, det gode og det vi enten bevidst eller ubevidst gerne vil skjule for os selv og vores omverden, er en udfordring. Alle har triggere og skyggesider - det hører med til at være menneske. Sammen kigger vi på, hvad det dækker over, og hvordan du kan stå stærkt i dit eget lys og din egen styrke.


V: Kroppen er en effektiv sladrehank, for det er gennem kroppen vi erfarer og lever. Det er kroppen der reagerer, både når vi er pressede og når vi har det godt. Vi udvikler vores bevidsthed gennem kroppen, og den er vores hjem og redskab til at opnå netop det vi drømmer om. Traumer sætter sig fysisk, og de kan derfor ikke bare tales væk. De skal langsomt og nænsomt mærkes, så vi netop kan eje hele os selv og vores smukke kærlighedsrecourser. Igennem kropsbevidsthed lærer du at selvregulere dit nervesystem, og bringe dig selv i en tilstand af ro.


E: Energi er en uhåndgribelig størrelse, men ikke desto mindre sanser og fornemmer vi alle energi - enten bevidt eller ubevidst. I os selv, i de rum vi træder ind i, i vores relationer og i naturen. Når vi er til stede i vores krop, kan vi lettere mestre energien og komme derhen hvor vi ønsker at være og der hvor vi ønsker at handle fra. Det er også gennem kroppen, at vi kan lære at mærke, hvor energien er stagneret, og hvor der er flow. I den læringsproces har vi brug for kærlighed, nænsomhed, disciplin og at stå ved os selv med alt hvad der er  - på den måde lærer vi at mestre vores energi.

Coaching og konflikthåndtering


Ud over psykoterapien har jeg også en akademiuddannelse i coaching og konflikthåndtering. Jeg bruger ofte en blanding af L.O.V.E. og coaching til at hjælpe dig trygt og sikkert i din proces.


Jeg er certificeret fra Garuda i brugen af deres fokusprofil. Garuda er en skandinavisk organisation, og deres profiler er baseret på videnskabelig forskning. Jeg har erfaret, at det kan være et nyttigt redskab i terapiforløb, hvis det du bøvler med er arbejdsrelateret, og du ikke helt kan sætte fingeren på, hvad du egentlig ønsker.